Thursday, June 29, 2017

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

22-25/6 διοργανώθηκε το Παν/νιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου στην όμορφη Ξάνθη για την κατηγορία ελίτ ανδρών και γυναικών.
Η ομάδα μας κάτω απο το βλέμμα του έμπειρου προπονητή Γιαννιώση Βασίλη πήρε τις κατάλληλες οδηγίες και όλα ήταν έτοιμα.
Τη πρώτη μέρα στο χρονόμετρο ο αθλητής μας Μαλισιόβας Αλέξανδρος πλασαρίστηκε στη 10η θέση ανάμεσα σε 74 συμμετοχές !!!!  Ακολούθησαν οι αθλητές Κούλης Μαρίνος με τη 40η θέση ,Γαζέτας Δημήτρης στη 46η ,Χάλαρης Μάρκος 47ος και λίγο πιο πίσω Ραζής και Αλεβίζος .Στη κατηγορία γυναικών 11η θέση για την Στρατηγοπούλου Αλεξάνδρα .
Η επόμενη μέρα συνεχίστηκε με την αντοχή των Γυναικών.Αισιοδοξία και τελικά ικανοποίηση με την αθλήτρια του συλλόγου Βούτζαλη Βασιλική και την κατάκτηση της 5ης θέσης στο σπρίντ.Πιο πίσω η αθλήτρια Στρατηγοπούλου η οποία έχασε επαφή απο το γκρούπ.
Τελευταία μέρα Κυριακή έγινε η αντοχή ανδρών σε μία διαδρομή αρκετά δύσκολη με 115 χιλιόμετρα ευθείας για αρχη και 1ο βουνό με 12 ανηφορικά χιλιόμετρα με κλίσεις που ξεπερνούσαν το 10% αρκετές φορές.Οι εντολές του προπονητή ήταν να δουλέψει η ομάδα για τους δύο καλύτερους αθλητές Κοτσιώνη και Μαλισιόβα ώστε να μην χρεωθούν στα πρώτα ευθειακά χιλιόμετρα όπως και έγινε.Παρά την διαφορά δυναμικής των Κούλη,Γαζέτα,Χάλαρη,Ραζή απο τους πρώτους αθλητές πολλές επιθέσεις αναχαιτίστικαν έγκαιρα και απέτρεψαν πιθανά ξεκολλήματα...Στο βουνό πλέον οι δύο αθλητές μας ήταν μόνοι τους σε έναν αγώνα με τις δυνάμεις τους. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε καθώς ο αθλητής Μαλισιόβας Αλέξανδρος πήρε τη 18η θέση και λίγα λεπτά πίσω του ο Κοτσιώνης Γιώργος κέρδισε την 24η θέση ανάμεσα σε 137 αθλητές που πήραν εκκίνηση.
Τα αποτελέσματα ικανοποίησαν τον πρόεδρο Δελαρόκα Αθανάσιο(ο οποίος ακολούθησε την αποστολή) καθώς και τον προπονητή της ομάδας και άφησαν αισιοδοξία για τους μελλοντικούς στόχους του συλλόγου.
Τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στην εταιρεία LeasePlan  η οποία με δύο πολυτελή van μετέφερε την αποστολη άνετα στη Ξάνθη ,καθώς και στους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ οι οποίοι κάλυψαν οικονομικά το κόστος για το ταξίδι και τη διαμονή των αθλητών .
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και καλή ξεκούραση !!!
photo:nassos triantafyllou










 





























No comments:

Post a Comment