Monday, March 26, 2018

41ος ΓΥΡΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

25 Μαρτίου 2018 διοργανώθηκε για 41η φορά ο κλασσικός Γύρος Θυσίας με διαδρομή Πάτρα - Καλάβρυτα και τερματισμό στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας. 
Για όλους θεωρείτε ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πολλές φορές αποτελεί αγώνας επιλογής αθλητών για το σχηματισμό εθνικής ομάδας.
Η 'Αλφα πήρε μέρος με 19 αθλητές και 3 οχήματα συνοδείας και επέστρεψε από το ποδηλατικό αυτό διήμερο με χαμόγελο ,καθώς η ομάδα ανέβηκε βάθρο σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες !
Τη πρώτη μέρα σε ένα πολύ γρήγορο και τεχνικό σιρκουί καταφέραμε να πλασαριστούμε μετά απο προκριματικό αγώνα ,στην 11η και 13η θέση με τους αθλητές Ραζή Χάρη και Παπαποστόλου Αναστάσιο αντίστοιχα.
Η δεύτερη μέρα πήρε εκκίνηση από την κεντρική πλατεία Αγ.Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας με κατεύθυνση τα Καλάβρυτα. Τη σημαντικότερη διάκριση αποτέλεσε η 1η θέση στη κατηγορία μαστερ Α για τον Μπουλμέτη Γιώργο σε μια δυνατή κούρσα ο οποίος κέρδισε στο νήμα τον εξίσου δυνατό Κολιό Βασίλη !!
Ακολούθησε ο συναθλητής Νίνης Γιώργος με τη 4η θέση...
Δυνατή παρουσία του Τριανταφυλλοπουλου Γιώργου λίγο πιο πίσω και του Σγουράκη Γουλιέλμου ο οποίος έχασε το γκρουπ από Σκασμένο ελαστικό!!!
2η θέση για τον πάντα μάχιμο Σταυριανό Άρη στη κατηγορία μάστερ Γ ο οποίος ήταν μόνιμα στο κυρίως γκρουπ !!!
3η θέση για την Βούτζαλη Βασιλική στη κατηγορία γυναικών με την Φέννυ Καραθανάση να ακολουθεί λίγο πίσω από την 6η θέση !
Στη κατηγορία ανδρών ο αθλητης Γαζέτας Δημήτρης πλασαρίστηκε στη 1η εικοσάδα της κατηγορίας ανδρων δείχνοντας για μία ακόμα φορά τη δυναμική του !!!
Πολύ καλή παρουσία από όλους τους υπόλοιπους αθλητές τον οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται ...

Η αποστολή της Άλφα είχε ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο "Δελφίνι" στην Ηρώων Πολυτεχνείου 102 στη Πάτρα,περίπου 1500 μέτρα από το λιμάνι,το οποίο διαθέτει 71 σύγχρονα δωμάτια. Στην ομάδα διατέθηκε η αίθουσα συνεδριάσεων για την αποθήκευση του εξοπλισμού και το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό προς την αποστολή μας. Το πρωινό-πλούσιος μπουφές "φόρτωσε" τους αθλητές για τον δύσκολο αγώνα και αναχωρήσαμε Κυριακή πρωί για το στόχο μας !!!
Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά την LeasePlan για την παραχώρηση του van ώστε η μεταφορά των αθλητών να γίνει με άνεση και φυσικά τους υπόλοιπους χορηγούς μας : VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , Physiogold , GLASSFIT , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και τον Ρίζο Βαγγέλη οι οποίοι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν !!!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της αποστολής !












No comments:

Post a Comment